Get Adobe Flash player

Kontakt oss

TLF: 08810

 

 

 

 

Ruteskift

Knust frontrute

Når uhellet er ute, og frontruten din må skiftes, så ordner vi med alle forsikringspapirer og hjelper deg med å fylle ut en skademelding. 

Har du kasko- eller del-kasko forsikring tilfaller det i de fleste tilfeller en egenandel på skifting av glass. Normalt sett er egenandelen på 2000,- kr, men dette kan variere noe ut i fra hvilket forsikringsselskap du benytter deg av.

Det er ingen bonustap på skifting av bilglass. Bedrifter med næringsbiler må legge ut for mva. på hele skadebeløpet på forsikringsskader.

 

Ruteskift tar mellom 1 til 2 timer å få utført. Glasset blir montert etter de kravene og spesifikasjonene som bilbransjen og forsikringsselskapene krever. Vi benytter oss av en hurtig tørkende lim som gjør at bilen din er kjøreklar på under en halv time etter montering.

Inbrudd eller hærverk

Har du hatt innbrudd og fått knust en rute på bilen din? Da ordner vi selvsagt ny rute til deg. Vi koster opp og støvsuger glassrestene for deg. Få ruten byttet så raskt som mulig før det oppstår varige fukt- og vannskader på ditt bilinteriør. Kasko- og del-kasko forsikringen din dekker skader på glass ved innbrudd og hærverk.

Dersom du ikke har forsikring som dekker glass skader, kan vi likevel hjelpe deg. Ta kontakt for pristilbud på ny rute og montering til ditt kjøretøy.

 

 

 

Søk